Simpleset

Back to overview
1/9

Simpleset TV

Jos laitteesi merkki on esitetty SimpleSet-kuvassa osoittamalla näppäintä, voit käyttää tässä osassa kuvattua SimpleSet-järjestelmää; katso laitteesi merkki ja muista siihen yhdistetty näppäin.

TV

TV Power Bush

TV Input Grundig

Streamer Power LG

Back Panasonic

Home Philips

Replay Samsung

Options Sony / Sharp

Rewind TCL / Thomson

Play/Pause Toshiba

Fast Forward VIZIO

Image
A-Simpleset_TV
2/9

Simpleset Streamer

Jos laitteesi merkki on esitetty SimpleSet-kuvassa osoittamalla näppäintä, voit käyttää tässä osassa kuvattua SimpleSet-järjestelmää; katso laitteesi merkki ja muista siihen yhdistetty näppäin.

Streamer

TV Power Apple

TV Input Boxee

Streamer Power Asus

Back  Nvidia

Home iOmega

Replay Microsoft

Options Roku / Now TV (by Sky) / Kwesé Play

Rewind Kodi

Play/Pause SONY

Fast Forward Western Digital

Image
A-Simpleset_Streamer
3/9

Simpleset Sound Bar / Audio Receiver

Jos laitteesi merkki on esitetty SimpleSet-kuvassa osoittamalla näppäintä, voit käyttää tässä osassa kuvattua SimpleSet-järjestelmää; katso laitteesi merkki ja muista siihen yhdistetty näppäin.

Sound Bar / Audio Receiver

TV Power Bose

TV Input Denon

Streamer Power LG

Back  Marantz / Philips

Home Onkyo

Replay Panasonic

Options Pioneer

Rewind Samsung

Play/Pause SONY

Fast Forward Yamaha

Image
Simpleset Soundbar
4/9

Laitteen määrittäminen:

Kytke laitteen virta päälle (ei valmiustilassa) ja osoita OFA-kaukosäädintä sitä kohti. Jos olet määrittämässä mediatoistinta, varmista, että elokuvan tai TV-sarjan toisto on käynnissä.

Image
TV AAN
5/9

TV

Pidä TV Power ja BACK painettuina, kunnes renkaan alla oleva keltainen LED välähtää kahdesti.

Mediatoistin / digitaalinen mediaboksi

Pidä STREAMER POWER ja HOME painettuina, kunnes virtanäppäimen alla oleva punainen LED välähtää kahdesti.

Av-Viritinvahvistin, Sound Bar

Pidä Volume + ja Volume – painettuina, kunnes virtanäppäimen alla oleva vihreä LED välähtää kahdesti.

Image
Streamer TV POWER _ Back
Image
Streamer Power_Home
Image
Streamer Volume +-
6/9

Pidä vasemmalla luetellun mukaista merkkiä ja laitetta vastaavaa näppäintä painettuna – esim. 6 uusintaa varten Samsung-TV:ssä.

Image
7/9

Kaukosäädin lähettää TV:lle virtasignaalin 3 sekunnin välein, mediatoistimelle toista/tauko-signaalin ja AV-viritinvahvistimelle tai Sound Bar -kaiuttimelle mykistyssignaalin.

8/9

Heti, kun laitteesi reagoi sammumalla (TV), tauolla (mediatoistin) tai mykistyksellä (audiolaite), päästä irti näppäimestä.

Image
TV uit
9/9

LED välähtää kahdesti vihreänä ja kaukosäätimen pitäisi nyt toimia laitteesi kanssa.

tip

•  Jos havaitset, ettei yksi tai useampi painike toimi niin kuin odotat, aloita alusta vaiheesta 2 – kaukosäädin aloittaa seuraavalla muistissa olevalla koodilla.

Image
 2x groen.jpg
Back to overview