Funktionen appgenveje

Back to overview
1/1

Funktionen appgenveje

Smart Control-funktionen (smart betjeningsfunktion) omfatter fire appgenvejstaster til visning af streamet indhold. Hvis din originale fjernbetjening allerede havde en tilsvarende funktionstast – f.eks. har mange Roku-streamingenheder en Netflix- og Amazon-tast – har denne tast nøjagtig den samme funktion som tasten på din originale fjernbetjening.

Hvis din streamerenhed understøtter disse taster, fungerer de som taster til Netflix, Amazon Video, Hulu (kun USA) og YouTube.

Hvis din enhed ikke havde en tilsvarende tast, kan du bruge denne tast som en genvej til en streamingapp ved at programmere en makro til tasten. Du kan oprette en makro til alle tjenester, der understøttes af en app på din streamingenhed. Hvis du foretrækker BBC iPlayer eller Plex, er det ikke et problem.

For at programmere makroen skal du først kende rækkefølgen af tastetryk for at aktivere din foretrukne tjeneste. På Apple TV skal du f.eks. trykke Tilbage (eller Start), Menu ned og OK.

Når du har fastlagt rækkefølgen, der gælder for din enhed, skal du følge nedenstående procedure:

1.  Sæt dig foran din enhed. Tænd enheden (ikke på standby)

2.  Hold appgenvejstasten (f.eks. "N"-tasten) nede, indtil lysdioden blinker to gange

3.  Tryk nu på tasterne i samme rækkefølge, som du normalt ville gøre. Fjernbetjeningen kontrollerer din enhed, og makroen optages i realtid. Alt er i orden, selvom din enheden måske først reagerer efter et par sekunder.

4.  Når du har udført proceduren – og streamingtjenesten er startet på din enhed – skal du holde appgenvejstasten nede, indtil lysdioden blinker grønt to gange og slukker. Makroen er nu gemt.

tip

•  Sørg for, at streamerenheden kontrollerer den pågældende enhed, før du programmerer

•  Hvis du oplever, at makroen ikke fungerer som forventet, skal du blot gentage proceduren for at programmere igen

•  Når du programmerer, skal du vente på, at din enhed først reagerer. Fjernbetjeningen husker timingen

Image
Streamer App Shortcut Feature
Back to overview