HDMI-valinta

Back to overview
1/1

HDMI-valinta

Mediatoistimen kuvan katselu edellyttää, että TV asetetaan käyttämään oikeaa HDMI-porttia. Tämä tehdään normaalista painamalla tulonäppäintä ja valitsemalla sitten asianmukainen tuloportti TV:n luettelosta tai valikosta.

Joissakin TV-merkeissä on kuitenkin mahdollista ohjelmoida tulonäppäin OFA-kaukosäätimessä siirtymään suoraan tiettyyn HDMI -tuloon, johon mediatoistin on kytkettynä, esimerkiksi HDMI 2. Tätä kutsutaan ”erilliseksi komennoksi” ja se voi toimia, vaikka sinulla ei olisi suoraan näppäintä HDMI 2:een alkuperäisessä kaukosäätimessäsi.

Yleisesti ottaen ainoastaan suurimmat valmistajat tukevat tätä, hyviä esimerkkejä ovat Samsung, LG ja Sony. Voit testata, tukeeko TV:si tätä suorittamalla seuraavan toimenpiteen, jonka avulla voit lisäksi asettaa oikean HDMI-tulon tulonäppäimelle OFA-kaukosäätimessä.

Varmista ensin, että One For All -kaukosäätimesi ohjaa jo TV:täsi, noudattamalla määritysmenetelmää A (Simpleset) tai B (koodilla määrittäminen). Varmista sitten, että TV:si on eri tulolähde kuin mediatoistimesi (esimerkiksi TV) ja:

1.  Pidä TV Input- ja TV Power -näppäimiä painettuina, kunnes rengas välähtää kahdesti keltaisena (muista painaa TV Input -näppäintä hieman ennen TV Power -näppäintä, muuten TV:n virta voi sammua). 

2.  Osoita kohti TV:tä ja paina TV Input -näppäintä (HDMI 1:n pitäisi tulla näkyviin*).

3.  Jos tämä on oikea tulo mediatoistimellesi, tallenna se painamalla TV Power.

4.  Jos se ei ole, paina TV Input -näppäintä uudestaan (HDMI 2:n pitäisi tulla näkyviin*).

5.  Toista tarvittaessa vaihe 4 (aina HDMI 4:ään saakka) ja tallenna painamalla TV Power -näppäintä, kun oikea tulolähde näytetään.

6.  Vihreä LED välähtää kahdesti, ja tästä eteenpäin TV Input -näppäimen pitäisi valita suoraan oikea HDMI-tulo.

tip

Jos haluat palauttaa TV Input -näppäimen alkuperäiseen toimintoonsa, toista tämä prosessi, kunnes näet oikean tulon valintanäytöllä, ja tallenna painamalla TV Power.

 

*  Jos TV:si ei vaihda suoraan HDMI 1:een, 2:een tai korkeampaan vaiheissa 2, 4 tai 5, TV:si ei valitettavasti ehkä tue tätä toimintoa.

Image
AV Input Hdmi
Back to overview